Lokaal Belang in Gendringen: Herman Vreeman

Met uw steun kan er iets moois ontstaan: Herman Vreeman Lokaal Belang #10.

Ik ben geboren en opgegroeid in Silvolde en woon sinds 1975 in Gendringen. Ik woon daar samen met mijn vrouw. Onze kinderen hebben jaren geleden hun ouderlijk huis al verlaten. Mijn hobby is de voetbalsport. Als scheidsrechter ben ik vaak op de voetbalvelden in de Oude IJsselstreek te vinden, deze hobby houdt mij jong en lekker fit.

Sinds 2016 ben ik raadslid en hebben sport- en belangenverenigingen en de vragen van individuele inwoners in de diverse dorpen mijn grote belangstelling. De leefbaarheid en het welzijn van hen gaat mij na aan het hart. Om in de toekomst dit mooie en dankbare werk te kunnen blijven doen, heb ik uw steun nodig. Mijn plek op de lijst: LOKAAL BELANG nr. 10

Gendringen kenmerkt zich door de vele lege panden in en rond de Grotestraat. Hier wil ik graag verandering in brengen, want dat is voor geen enkel dorp een prettige situatie. Daarom heb ik mij de afgelopen jaren hiervoor ingespannen en heb daar veel energie in gestoken. Op dit moment ben ik bezig te onderzoeken hoe we Het Posthuis een nieuwe functie kunnen geven. Bij dit onderzoek heb ik ook uw hulp nodig en ga ik graag met u en de (belangen)verenigingen in gesprek. Want door met elkaar in Gendringen in gesprek te gaan kunnen we samen iets tot stand brengen wat tot voor kort onmogelijk leek. Ik ben erg benieuwd naar uw ideeën, initiatieven en plannen. Deze zouden prima kunnen passen in de aangenomen motie van de gemeenteraad over Gendringen. Hoe denkt u bijvoorbeeld over het Willem Alexanderplein en de leegstaande Woonplaza? Het zou mooi zijn als we die gesprekken in de huiskamer van ons mooie dorp “Het Posthuis”, zouden kunnen houden.

Als dorp kun je veel bereiken. Kijk maar eens naar Megchelen, Netterden en Varsselder en wat daar met inzet van velen bereikt is. Binnenkort zal er meer bekend worden over de nieuwbouw van Maria Magdalena Postel, een mooie ontwikkeling voor Gendringen. Fijn dat daardoor de leefbaarheid wordt gestimuleerd.

Wat is voor u belangrijk? Laat het mij weten en neem contact met mij op. We kunnen dan een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.
Mijn telefoonnummer: 06 - 51 83 83 10.
Mailen mag ook via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik hoop dat ik op 21 maart mag rekenen op uw steun! Lokaal Belang, lijst 1, nummer 10.

Met een lokale groet,

Herman Vreeman