Peter Heesen

Mijn naam is Peter Heesen, 44 jaar, geboren in Terborg en nu woonachtig in het mooie Ulft! Ik ben getrouwd met Anke en we hebben twee zoons, Ferron en Otis. Sinds de zomer van 2021 ben ik lid van Lokaal Belang. Deze zomer heb ik ook de cursus politiek actief gevolgd, dit was leuk en leerzaam. In het dagelijks leven run ik een garagebedrijf in Heelweg.

16 maart 2022 hebben wij de gemeenteraadsverkiezingen gehad, een drukke en spannende tijd. De verkiezingen zijn voor ons goed verlopen: we hebben de 10 zetels kunnen behouden en hebben procentueel gezien zelfs iets meer stemmen gekregen. Dit is voor mij een teken dat we met Lokaal Belang op de goede weg zitten en ik wil mij graag de aankomende 4 jaar inzetten als fractie-assistent voor de commissie FL (fysieke leefomgeving). In deze commissie zullen diverse grote en belangrijke onderwerpen voorbij gaan komen: denk aan de energietransitie, woningbouw, transitievisie warmte, enz. Ik vind het belangrijk een goede balans te vinden tussen mens, milieu en economie. We moeten verantwoord omgaan met onze leefruimte en ons prachtige karakteristieke buitengebied. Als fractie-assistent ondersteun ik de fractie en de raadsleden met het voorbereiden van deze onderwerpen.

Buiten mijn dagelijks werk en het werk voor Lokaal Belang heb ik nog diverse andere hobby’s, zoals motorrijden en het restaureren van Amerikaanse oldtimers. Tevens ben ik in het bezit van het certificaat pyrotechnieker, waarmee ik vuurwerkshows mag verzorgen.

Voor alle belangrijke onderwerpen die gaan spelen en waar we wat van moeten gaan vinden, trekken we wat mij betreft samen op en bieden we een luisterend oor voor onze inwoners.

Heeft u vragen en/of opmerkingen neem gerust contact met me op:

Email: p.heesen@lokaalbelang.info
Functie: Fractie-assistent
Lid commissie FL