Diana Jillings-de Vries – fractie-assistent

18 dianajillingsGraag wil ik mij aan u voorstellen als inwoner van de gemeente Oude IJsselstreek. Ik ben Diana Jillings de Vries. Ik ben 50 jaar oud en woon sinds 2012 in Silvolde. Wat mij het eerst opviel hier was de gemoedelijkheid en rust.
De reden waarom ik mij op het politieke pad ben gaan begeven is dat mijn partner ziek werd en ik te maken kreeg met de jungle die zorg heet. Hoe zijn dingen geregeld en waar moet je zijn? Ik kwam er achter dat dit allemaal niet zo eenvoudig was. Daarom heb ik mij bij Lokaal Belang aangesloten. Een partij die dichtbij de bevolking staat en waar zowel links als rechts georiënteerden een plek kunnen vinden.
Voor mij staan inclusie en dat iedereen mee kan doen voorop, maar ook goede zorg op maat en oog voor de mens met al dan niet een beperking zijn belangrijk. En laten we onze oudere medemens niet vergeten: gezond of met een fysieke of cognitieve beperking. Mantelzorg is een groot goed, omkijken naar elkaar, er zijn voor een ander is voor de ontvanger van grote waarde. Laten we als inwoners omkijken naar elkaar!

Lokaal Belang kijkt om naar u als inwoner van onze mooie gemeente Oude IJsselstreek!
 
Met lokale groet,
 
Diana Jillings – de Vries