Frank Aaldering, WYSIWYG

Ik ben Frank Aaldering 64 jaar. Geboren in Varsselder, sinds mijn huwelijk (42 jaar geleden?)woonachtig in Gendringen.

Het raadswerk is sinds het leeftijdsontslag bij defensie mijn lust en mijn leven. Dat geldt echter niet voor de verkiezingstijd. Dat is helaas een noodzakelijk kwaad als ik mij wederom voor vier jaar wil inzetten voor onze mooie gemeente. Profileren en wat er allemaal bij hoort is niet zo aan mij besteed.  

WSYWIG. What You See Is What You Get. Dat is bij mij het geval. Geen mooie praatjes of beloftes. Maar keihard werken voor onze inwoners met alles wat daarbij hoort. En om maar eens een dienstuitdrukking te gebruiken: KBSD. Kort Bondig Stellig en Duidelijk. Hadden maar meer raadsleden dit, dan waren de vergaderingen een stuk korter en leuker om te volgen. Altijd aanspreekbaar en een luisterend oor voor problemen en oplossingen. Ook de komende vier jaar als u dat wilt.

06-frankaaldering.jpg