Gerard Wildenbeest uit Silvolde, onze nummer 8

Hallo!

Voor wie mij niet kent; mijn naam is Gerard Wildenbeest.
Geboren en getogen op de plek waar ik nu woon, onderaan de Marktstraat in Silvolde. Samen met mijn vrouw Ans woon ik hier met veel plezier.

Ik heb tot januari 2021 gewerkt in het praktijkonderwijs, eerst bij Prakticon in Doetinchem en de laatste 16 jaar bij Symbion in Didam en geniet nu volop van mijn vrije tijd. Met klussen in ons oude huis, tuinieren, fietsen en met de caravan erop uit trekken.

Mijn speciale interesse gaat uit naar het sociaal domein. Ik ben heel blij met hetgeen we in de commissie Maatschappelijke Ontwikkeling samen hebben bereikt.

Lokaal Belang is een partij die er probeert te zijn voor alle inwoners en dan is het fijn dat er zo’n gevarieerde fractie staat. Een groep totaal verschillende mensen met diverse kwaliteiten maar met één gezamenlijk doel: samen proberen het beste te doen voor de inwoners van Oude IJsselstreek.

fb-gerardwildenbeest.jpg