Hans Duitshof stelt zich voor

Ik ben Hans Duitshof en al meer dan 15 jaar actief bij Lokaal Belang. Eerst als penningmeester, daarna als voorzitter en nu sta ik op plek 9 op de kieslijst. In 2019 ben ik samen met ons gezin teruggekeerd naar het huis waar ik opgegroeid ben, in Sinderen aan de rand van het prachtige Idinkbos. Waar het heerlijk is om even te ontsnappen aan de hectiek van de dag.

Er staan ons grote veranderingen te wachten de komende tijd. Kijk naar de uitbreiding van het industrieterrein in Varsseveld. De huidige smart-industry heeft een enorme aantrekkingskracht op bedrijven uit de regio. Door de groei van ons bedrijfsleven is er behoefte aan arbeidskrachten, die op hun beurt woonruimte nodig hebben. Gelukkig zijn er nu mogelijkheden om een aantal kernen uit te breiden met woningen. Woningen die passen bij de huidige vraag, denk aan starterswoningen en levensloopbestendige woningen. Door deze ontwikkelingen verzekeren we ons van leefbare kernen.

Alle voordelen van meer werkgelegenheid en woonruimte hebben ook een keerzijde. Kostbare grond moet hiervoor worden opgeofferd en het zal drukker worden op onze wegen. Met name de toename van de verkeersintensiteit zullen we in goede banen moeten leiden. We moeten ons veilig kunnen bewegen in onze gemeente, zowel te voet, fietsend als met de auto.

Op 14 t/m 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen, kan ik op uw stem rekenen?

fb-hansduitshof.jpg