Iris Epping stelt zich voor

Ik ben Iris Epping en woon in Silvolde. Uit interesse heb ik de cursus Politiek Actief gevolgd. Dit was zo boeiend dat ik me heb aangemeld bij Lokaal Belang en november 2021 werd ik geïnstalleerd als fractie-assistente!
Als afgestudeerd ingenieur Urban Systems and Real Estate (Stedelijke Systemen en Vastgoed) heb ik veel belangstelling voor woningbouw en duurzaamheid. Binnenkort ben ik ook Trainee Duurzame Ontwikkeling bij Xstate. Ik vind het belangrijk dat we goed op onze planeet passen, niet alleen voor de mens, maar ook de dieren en de natuur. Ik maak graag boswandelingen met onze Tervurense herder Sandor en hou Monty, mijn witbuikegel, gezelschap.
Misschien kennen jullie mij al van mijn fotografie bij Sportclub Silvolde en CV de Metworst. Ik hou van reizen en heb geruime tijd in het buitenland gewoond (Engeland, de Verenigde Staten en India). Hierdoor heb ik veel kennis, liefde voor verschillende culturen en verplaats me makkelijk in anderen.
Samen met Lokaal Belang wil ik mij er voor inzetten dat er meer duurzame woningen komen en dat onze lokale ondernemers gesteund worden.
Stem daarom Lokaal Belang op woensdag 16 maart!

irisepping-fb.jpg