Schaamteloze zelfpromotie van Jaap Veldhorst

Goedenavond!
Misschien hadden jullie mijn schaamteloze zelfpromotievideo al gezien. Omdat zo’n video kort maar krachtig moet zijn, heb ik nog niet kunnen vertellen waar ik me de komende vier jaar voor wil inzetten.
Binnen de fractie van Lokaal Belang worden de taken verdeeld aan de hand van de drie hoofdonderwerpen: MO (Maatschappelijke Ontwikkeling, o.a. zorg, onderwijs, participatiewet, cultuur), FL (Fysieke Leefomgeving, o.a. ruimtelijke ordening, energie, woningbouw, verkeer, etc.) en AFE (Algemene zaken, Financiën en Economie, o.a. bedrijventerreinen, toerisme & recreatie, ICT)
Afgelopen periode heb ik me toegespitst op de laatste drie onderwerpen en dan met name op toerisme & recreatie. Een dynamische bedrijfstak die enorm veel potentie heeft binnen onze gemeente.
Mocht ik weer gekozen worden – wat ik een eer vind – dan zou ik dat onderwerp weer willen oppakken. Maar dat is natuurlijk ook afhankelijk van de wensen van mijn fractiegenoten!
Welke onderwerpen het ook worden, ik stroop de mouwen weer op en ga me voor de volle 100% weer kritisch en constructief inzetten om onze gemeente nog beter en mooier te maken voor jullie.
Oh ja, voor wie me nog niet kent: ik ben Jaap Veldhorst, 55 inmiddels, en woon samen met Neeke en twee katten in Varsseveld, waar ik ook geboren ben.

04-jaapveldhorst.jpg