Ton Looman

Ik ben Ton Looman, 56 jaar. Geboren te Zevenaar, maar al geruime tijd woon ik met mijn vrouw en onze twee honden in het mooie buitengebied van Silvolde (Bontebrug). In het dagelijkse leven ben ik werkzaam geweest als warehouse-manager bij grote logistieke dienstverleners, waar ik P&L verantwoordelijk was voor diverse warehouses. In mijn vrije tijd wandel/fiets ik graag met onze honden of ga ik erop uit met de mountainbike. Dit is niet alleen gezond maar is ook een mooie uitlaatklep om het hoofd even leeg te maken.

Enkele avonden per week besteed ik tijd aan fractieoverleg, commissie en raadsvergaderingen. en ik hoop dat ik samen met de overige fractieleden, college en ambtelijke organisatie, een bijdrage kan leveren om de gemeente Oude IJsselstreek mooier en aantrekkelijker te maken voor alle inwoners.

Lokaal Belang is een hechte club mensen die zowel links als rechts georiënteerd is, wat het soms best lastig maakt. Ondanks dit voel ik mij er thuis als een vis in het water. Binnen onze partij vinden we het belangrijk om besluiten samen te nemen, dit creëert meer draagvlak. Belangrijk vind ik het behoud van onze eigen identiteit in de Achterhoek, met name het NOABERSCHAP, dat ze in den Haag denken uitgevonden te hebben. Zittend in de commissie MO (maatschappelijke ontwikkelingen) wil ik graag de komende 4 jaar mijn steentje bijdragen.

Email: t.looman@lokaalbelang.info
Functie: Fractie-assistent
Lid commissie AFE