Voorstelrondje : Luuk Wondergem uit Ulft

Mijn naam is Luuk Wondergem, en ik wil graag jullie stem om jullie te mogen vertegenwoordigen in de gemeenteraad.
In 2019 zijn mijn vrouw, onze drie kinderen en ik in Ulft komen wonen. De buurt en de bewoners om ons heen gaven ons direct een welkom gevoel.
Na 16 jaar bij de politie, werk ik sinds enkele jaren als beleidsadviseur veiligheid bij TenneT. Ik heb ondertussen, ondanks corona, diverse dingen ondernomen zoals de cursus ‘midwinterhoorn bouwen’ en ‘politiek actief’. Vorig jaar ben ik beëdigd als fractie-assistent voor Lokaal Belang. Met het gezin kamperen we graag. Als ik nog tijd over heb probeer ik wat gitaar te spelen of in de tuin de werken.
Mijn echtgenote Marjolein is werkzaam als (geriatrisch) fysiotherapeut waardoor ik regelmatig zaken mee krijg over (ouderen)zorg in de gemeente Oude IJsselstreek.
Uiteraard sta ik volledig achter de standpunten van Lokaal Belang.
Waarom u dan op mij moet stemmen?
Ook in een gevestigde partij is het goed om te vernieuwen. Als nieuwkomer ben ik goed in staat om onafhankelijk een mening te vormen en uit te dragen. Ik sta midden in de samenleving en heb, mede door mijn jaren bij de politie de uitdagingen ervaren van mensen die het in het leven minder makkelijk hebben. Daar heb ik dus ook zeker oog voor.
Daarom mijn verzoek: Stem Wondergem! 🙂

luukwondergem-fb.jpg