Gerrit Vossers neemt afscheid als fractievoorzitter

Gisterenavond heeft Gerrit Vossers afscheid genomen als fractievoorzitter van onze partij. Gerrit is sinds 2005 actief als raadslid in de gemeente Oude IJsselstreek. Zijn drukke dagelijkse werkzaamheden stelden hem niet meer in staat om zijn rol als fractievoorzitter goed uit te voeren. Dat heeft hem doen besluiten een stapje terug te doen en als ‘gewoon’ raadslid binnen onze fractie verder te gaan. Hij gaat zich weer bezighouden met de portefeuille Fysieke Leefomgeving.

Wij willen Gerrit graag bedanken voor zijn inzet en we gaan ervan uit dat we nog lang van zijn jarenlange ervaring en expertise gebruik kunnen maken.

De fractie van Lokaal Belang heeft Marco Bennink unaniem gekozen om Gerrit op te volgen.  Marco is sinds maart 2018 actief als raadslid voor Lokaal Belang. Hij heeft zich met name ingezet voor de commissie AFE. Hij werkt bij de gemeente Montferland als financieel adviseur en vanuit deze functie brengt hij veel kennis en ervaring mee op financieel en economisch gebied.

Marco Bennink: ‘Mijn nieuwe rol als fractievoorzitter van de LB-fractie is een eer en een mooie uitdaging. De politieke koers van LB blijft uiteraard gelijk: een toekomstbestendige, sociale en veilige gemeente waarin al onze inwoners meedenken en -doen.’

Wij wensen Marco veel succes!

Namens Fractie en Bestuur Lokaal Belang,

Hans Duitshof
voorzitter