Frank Aaldering

Mijn naam is Frank Aaldering en ben 65 jaar. (in augustus dan) Geboren in Varsselder-Veldhunten en sinds mijn huwelijk met Carla in 1980 woonachtig in Gendringen. Heb twee gehuwde dochters en twee kleinzonen.

Als zestienjarige in dienst gegaan bij het Korps Mariniers en nooit meer weggegaan. In 2010 met leeftijdsontslag gegaan. Terugkijkend op deze tijd kan ik het niet beter omschrijven dan om te zeggen: Als ik zestien was deed ik het weer. Het was een genot om zo’n afwisselend en avontuurlijke baan te hebben gehad. Op en top professionele collega’s/vrienden waar je 24/7 op kunt rekenen. Zelfs nu nog.

Politiek geïnteresseerd was ik altijd al. Om invulling te geven aan de ontstane vrije tijd na het verlaten van de dienst, toevallig in contact gekomen met Gerard Wildenbeest die mij uitnodigde om een fractievergadering van Lokaal Belang bij te wonen. Dat was in 2010. Tijdens de verkiezingen in dat jaar tot mijn stomme verbazing op voorkeur gekozen. Maar wie A zegt moet ook B zeggen.

Sinds de verkiezingen van 2022 gekozen tot fractievoorzitter. Met lede ogen Marco Bennink zien vertrekken naar het college, maar hij is daar de juiste man op de juiste plaats.

We hebben nu vier nieuwe raadsleden en vijf routiniers. De commissies zijn goed bezet. De coalitie is gevormd. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met zijn allen de klus gaan klaren. Raadswerk vergt veel van de mens. In een goed team werk je samen met en voor elkaar maar vooral voor de inwoners.

Email: f.aaldering@lokaalbelang.info
Functie: Fractievoorzitter / Raadslid
Lid commissie AFE

06-frankaaldering.jpg