Even voorstellen: Stephen Gijsbers uit Silvolde

Miranda Steentjes, fractie-assistent, wil u graag voorstellen aan de jongste telg binnen Lokaal Belang; Stephen Gijsbers:

‘Ik ben Stephen Gijsbers en 21 jaar geleden geboren in Silvolde. Ik studeer op dit moment bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit. Nadat ik uit interesse voor de politiek de cursus Politiek Actief van Pro Demos heb gevolgd, heb ik me aan het eind van 2017 aangesloten bij Lokaal Belang. Als jongste op de kieslijst vind ik het erg belangrijk dat de gemeente Oude IJsselstreek ook in de toekomst leefbaar blijft. Het uitgangspunt van Lokaal Belang dat ze ernaar streven dat er in elke kern een basisschool behouden blijft en dat er een middelbare school voor alle niveaus binnen de gemeente blijft kan ik volledig ondeschrijven! Ik ben daarom ook erg blij met de bouw van de nieuwe middelbare school in Silvolde, zodat in onze gemeente verzekerd blijven van goed voortgezet onderwijs.
Na de periode van leren moet er ook werk zijn voor onze inwoners. Een gunstig vestigingsklimaat voor bedrijven in de regio is erg belangrijk; dat zorgt voor een goed woon-, werk- en leefklimaat. Samen willen we de gemeente klaarmaken voor de nieuwe generatie!’

Stephen Gijsbers, plaats #19 en Miranda Steentjes, plaats #14, fractie-assistenten bij Lokaal Belang