Het vrijwilligerswerk van Mia Verwaaijen

Donderdagochtend is mijn SAM ochtend.
Naast mijn werk als raadslid voor Lokaal Belang, ben ik al jaren vrijwilliger bij de “goede doelen winkel” SAM in Terborg.
Samen met andere enthousiastelingen bestier ik de winkel als kringloop, om met de opbrengst meestal eens per jaar te doneren aan goede doelen.
De bijdrage van SAM is een welkome aanvulling voor diverse stichtingen, verenigingen, organisaties en/of privé initiatieven.
Het geeft veel voldoening om gepassioneerde mensen die mooie plannen hebben te kunnen steunen of net dat laatste – financiële – duwtje in de rug te kunnen geven. Elk jaar worden de donatiedoelen uitgezocht door de vrijwilligers zelf. En zo hebben we dus ook binding met het goede werk waar deze gedoneerden voor staan.
Door dit vrijwilligerswerk krijg ik de kans veel inwoners te spreken en krijg ik een goede indruk van wat er leeft in onze gemeente. Dat komt weer goed van pas als Lokaal Belang raadslid!

Groeten uit Terborg,
Mia Verwaaijen