Lucy Hugen

Mijn naam is Lucy Hugen – Thuis, geboren en getogen in Etten. Getrouwd met René en samen hebben we 3 kinderen die ook alweer voor 4 kleinkinderen hebben gezorgd. Met ons gezin hebben we 34 jaar met veel plezier in Ulft gewoond. Onlangs zijn we met ons 2-en neergestreken in een levensloop bestendige woning in Gendringen. 

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als wijkverpleegkundige bij Azora. Een baan die me op het lijf is geschreven. Na 40 jaar zorg denk ik dan ook een goed beeld te hebben van situaties achter de voordeur. Deze ervaringen neem ik graag mee in de raad.

Sinds de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen ben ik raadslid voor Lokaal Belang. De commissie waar ik me voornamelijk op zal richten is Maatschappelijke Ontwikkeling. De afgelopen raadsperiode heb ik, vanwege mijn achtergrond in de zorg, als fractie assistent al veel voorbereidend werk mogen doen en woordvoerder mogen zijn in deze commissie.

Mijn grootste speerpunt is inclusie en dan in de breedste zin van het woord. Meedoen in de maatschappij ongeacht of je een beperking hebt, in armoede leeft etc. is voor iedereen belangrijk. Als lid van de werkgroep “ Onbeperkt Meedoen” heb ik me hier al volop voor ingezet met als voorbeeld mijn inzet voor meer semi openbare toiletten in onze gemeente. 

Ik zoek graag de verbinding in de maatschappij en ben ervan overtuigd dat door actief te luisteren en samen te werken met inwoners de mooiste successen bereikt worden. 

 

Met vriendelijke groeten,

 
Lucy Hugen,
 
Email: l.hugen@lokaalbelang.info
Functie: Raadslid
Lid commissie MO
07-lucyhugen.jpg