Lucy Hugen, zorgspecialist uit Gendringen

Mijn naam is Lucy Hugen- Thuis, 59 jaar oud en geboren en getogen in Etten. Met ons gezin hebben we 34 jaar met veel plezier in Ulft gewoond van waaruit onze 3 kinderen zijn uitgevlogen. Onlangs zijn we neergestreken in een levensloop bestendige woning in Gendringen. Ik prijs me gelukkig dat we in de mogelijkheid waren dit zelf op tijd te kunnen beslissen zodat we voorbereid zijn op de toekomst.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam als wijkverpleegkundige bij Azora. Een baan die me op het lijf is geschreven. Na 40 jaar zorg denk ik dan ook een goed beeld te hebben van situaties achter de voordeur.
Als fractie assistent van Lokaal Belang heb ik de afgelopen 4 jaar door deze kennis een actieve rol gehad in zorggerelateerde onderwerpen in de commissies. Ik heb dit als stage lopen ervaren, veel ervaring opgedaan en ik ben nu klaar voor meer…
Als grootste speerpunt heb ik inclusie en dan in de breedste zin van het woord. Meedoen in de maatschappij ongeacht of je een beperking hebt, in armoede leeft etc. is voor iedereen belangrijk. Als lid van de werkgroep Onbeperkt Meedoen heb ik me hier al volop voor ingezet met als voorbeeld mijn inzet voor meer semi-openbare toiletten in onze gemeente.
Ik zoek graag de verbinding in de maatschappij en ben ervan overtuigd dat door actief te luisteren en samen te werken met inwoners de mooiste successen bereikt worden.
Hier zou ik me graag de komende 4 jaar verder voor in willen zetten.

Kunt u zich hierin vinden stem dan lijst 1 plek 7!

07-lucyhugen.jpg