MAATWERK: ERIK SCHIEVEN

Mijn naam is Erik Schieven, 55 jaar en woonachtig in Varsseveld.
Sinds 2004 ben ik actief betrokken bij Lokaal Belang , 9 jaar als fractie-assistent en reeds 5 jaar als raadslid.

“Lokaal Belang betrokken in de buurt” zo luidt de verkiezingsslogan van onze partij. Lokaal Belangers zijn de oren en ogen van onze inwoners en we zijn (gelukkig) niet belast met landelijke en/of provinciale partijprogramma’s. Juist door onze nauwe betrokkenheid in alle dorpen en kernen is Lokaal Belang als geen ander in staat maatwerk te leveren/realiseren, door een actieve en constructieve houding t.o.v. onze inwoners, bedrijven en instellingen.

Een mooi persoonlijk voorbeeld van dit maatwerk is het behoud van de “Kwaksmolle” in Varsseveld als Dorpshuus. Met als resultaat een passende en blijvende oplossing voor gebruikers en vrijwilligers.
De komende periode staan belangrijke zaken op de agenda, waarbij maatwerk een vereiste is , zoals het bestemmingsplan buitengebied, woningbouw, werkgelegenheid en de omgevingsvisie.
Verder wil ik hier ook de positieve ontwikkelingen benoemen die er momenteel gaande zijn in Varsseveld. Denk hierbij aan “het plan Doetinchemseweg” en de voortgang rondom de “boterfabriek”. Specifieke oplossingen, toegespitst op de wensen van de ondernemers zijn hierin leidend.

Kortom, mijn motto: maatwerk

Stem 21 maart lijst 1 – nummer 4

Erik Schieven
Varsseveld
e.schieven@lokaalbelang.info