Miranda Steentjes

Ik ben Miranda Steentjes. Geboren en getogen in “de Kroezenhoek “, woon ik inmiddels bijna 30 jaar in het centrum van Silvolde. Samen met mijn partner en onze twee volwassen studerende dochters. Mijn grootste hobby is reizen en daarnaast heb ik een grote passie voor bloemen. Hier heb ik dan ook mijn werk van gemaakt. Ik ben nu ruim 11 jaar zelfstandig ondernemer en gespecialiseerd in rouwbloemwerk. 

Als Silvoldenaar en ondernemer, voel ik me erg betrokken bij de politiek.  Sinds 2014 actief bij Lokaal Belang, waarvan de afgelopen vier jaar als raadslid. De commissie MO (Maatschappelijke Ontwikkeling) is de commissie waar ik me hard voor maak binnen de gemeente. Daarin heb ik me toegelegd op onderwerpen in zorg en onderwijs, sport en beweging, etc. Samen willen we de gemeente Oude-IJsselstreek mooier maken en daar ga ik mijn steentje aan bij dragen vanuit Lokaal Belang.
Wat mij van Lokaal Belang aanspreekt is dat we er samen voor gaan, voor alle inwoners van de gemeente. Een grote, gevarieerde fractie met enthousiaste mensen die de gemeente Oude IJsselstreek op de kaart willen zetten.    

Email: m.steentjes@lokaalbelang.info
Functie: Raadslid
Lid commissie MO