Roel Salemink staat zetel af

17 roelsaleminkAfgelopen week heb ik voor het eerst deelgenomen aan de gemeenteraadsverkiezingen. We hebben met ons allen goed campagne gevoerd en dat heeft geresulteerd in wederom 10 zetels voor Lokaal Belang.

Ook persoonlijk heb ik het er voor een eerste keer goed vanaf gebracht. Vanwege het aantal voorkeursstemmen heb ik een zetel in de raad verdiend. Hier ben ik enorm trots op en het motiveert mij enorm om de komende vier jaren mijn uiterste best te doen voor Lokaal Belang en de inwoners van onze mooie gemeente. Ik ben iedereen die op Lokaal Belang óf op mij persoonlijk heeft gestemd dan ook erg dankbaar. De plek in de raad die de verkiezingen heeft opgeleverd heb ik uiteraard overwogen in te nemen. Echter lijkt het mij beter om dat op dit moment nog niet te doen.

Voor mij is het beter om de komende vier jaren eerst meer ervaring op te doen als fractie-assistent. Voor alle partijen, en dat zijn de gemeenteraad, Lokaal Belang en ikzelf, is het voor nu het beste dat mijn raadszetel gaat naar iemand met meer ervaring en daarmee een betere bijdrage kan leveren. Dit betekent natuurlijk niet dat jullie stemmen verloren zijn gegaan! Als fractie-assistent kan ik mijn stem duidelijk laten horen en zal ik de komende jaren laten zien waar ik voor sta.

Nogmaals dank voor jullie vertrouwen en ik wens mijn Lokaal Belang collega die namens mij de raad ingaat veel succes en wijsheid toe!

Met vriendelijke groet,

Roel Salemink

(De plaats van Roel zal worden ingenomen door Gerard Wildenbeest uit Silvolde, die zich graag weer een periode wil inzetten voor onze inwoners – LB)