Uitdagingen volop!: Ine Hofs

Sinds 1998 mag ik, namens de inwoners van onze gemeente Oude IJsselstreek, deel uit maken van de gemeenteraad.  Ik hoop ook de komende jaren dit werk weer voor u te mogen voortzetten.

Als raadslid van Lokaal Belang ben ik de laatste 4 jaar lid geweest van de commissie Maatschappelijke Ontwikkeling. WMO, Jeugdzorg en Participatiewet moest anders, de gemeentes werden verantwoordelijk. Alles omtrent de zorg blijft een uitdaging, stopt nooit!

De 2e uitdaging:
Hoe trekken we de woningbouw voor betaalbare woningen voor starters en senioren vlot?
Gaan we de uitdaging aan en vormen we bestaande gebouwen om tot (evt. tijdelijke) wooneenheden, zoals bij voorbeeld de voormalige “potterbewaarplaats”.  Huidige bouwmethodes bieden volop mogelijkheden in een oud gebouw zoals dit!

De 3e uitdaging:
Samen met u, als inwoner van Oude IJsselstreek, werken aan een goede toekomstvisie voor onze gemeente, doet u ook mee?

Naast mijn werk als raadslid voor Lokaal Belang ben ik sinds oprichting vrijwilliger van Wereldwinkel Varsseveld.  Ook dit is een uitdaging, maar dan even heel anders, maar toch! Mede door dit vrijwilligerswerk heb ik de mogelijkheid om veel inwoners te spreken en hoor hierdoor veel over wat er leeft in- en rond onze gemeente. Hier kan ik als raadslid weer mijn voordeel mee doen.

Met vriendelijke groet
Ine Hofs
Lokaal Belang, Lijst 1, nummer 2
i.hofs@lokaalbelang.info